Sposób przygotowania

Na dnie formy ułożyć delicje, zagotować 3/4 pysia, w pozostałej części rozpuścić budynie, wlać je do gotującego się pysia i zrobić rubinowy budyń, którym zalać delicje, pozostawić do ostygnięcia. Odcedzić ananasy, sok zagotować, dodać galaretkę wiśniową i 2 łyżeczki żelatyny, rozpuścić, schłodzić i wymieszać z jogurtem greckim, dodać krojone ananasy i wylać na masę budyniową. Gdy zastygnie polać pozostałą częścią galaretki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    piękny kolor
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    piękny kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !