Sposób przygotowania

pieczemy cienki biszkop (np z przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/131815/cienki-biszkopt.html), a następnie układamy na nim pokrojone w plastry brzoskwinie. Galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach owdy i gdy sa już chłodne to zalewamy nimi owoce. Ciasto gotowe w mniej niz godzine

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam takie ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybkie i dobre.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nasi milusińscy takie uwielbiają , zreszta ja też!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do takich deserków piekę sama biszkopt
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    również piekę sam, podałem link do własnego przepisu na biszkopt w opisie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w sezonie letnim często piekę,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !