Sposób przygotowania

śmietankę podgrzać dodać pokruszoną czekoladę i mieszać trzepaczką aż się rozpuści,schłodzić najlepiej przez noc rano ubić na sztywno wymieszać ze spirytusem,wiśnie odcedzić,sok zagotować i zagęścić kisielem rozmieszanym w małej ilości wody,dodać wiśnie i wymieszać,ciemny biszkopt posmarować masą wiśniową i odstawić do zastygnięcia posmarować 1/3 masy czekoladowej i przykryć jasnym biszkoptem posmarować kolejną częścią masy wyrównać i przykryć ciemnym biszkoptem schłodzić i polać polewą czekoladową i pozostałym kremem i przybrać wisienkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !