Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1|2 kg
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa

Fasolkę gotujemy w osolonym wrzątku do momentu kiedy zmięknie.miedzy czasie na patelni roztapiamy masło i dodajemy bułkę mieszamy i polewamy panierką po odcedzonej ugotowanej fasoli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 29.09.2011 09:59
uwielbiam!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak