Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Rybę oczyścić i podzielić na mniejsze kawałki. W międzyczasie zeszklić na maśle cebulę i dodać ją ro ryby. Na koniec dorzucić do niej pokrojone w kostkę :ogórka i pomidora. Wszystko przełożyć do naczynia żaroodpornego i polać śmietaną zmieszaną z koncentratem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale pyszne jedzonko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawy skład tej zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    z ryba nie jadlem
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !