Sposób przygotowania

Kaszę mannę mieszamy ze szklanką mleka. Resztę mleka gotujemy i wlewamy do niego kaszę. Żółtka ucieram z tłuszczem, połową cukru, cukrem waniliowym i twarogiem. Wszystko mieszamy razem bardzo dokładnie. Z resztą cukru i białkami ubić sztywną pianę. Pianę wymieszać z masą i przełożyć do wysmarowanego bułką tartą naczynia żaroodpornego i zapiec.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super,muszę to zrobić:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pomysłowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zdrowe jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !