Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

całe pomidory w zalewie puszka
sól
pieprz
olej
cytryna
wieprzowina 80dag (bez kości)
grzyby 45dag różne rodzaje

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina z grzybami

Wieprzowinę umyć,osuszyć,pokroić na kawałki ,zrumienić na rozgrzanym oleju,dodać pokrojone grzyby ,razem podusić około 15min,dodać przetarte pomidory wraz z zalewą ,oprószyć solą i pieprzem ,dusić 10min .przelać do salaterki udekorowac cytryna podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak