Sposób przygotowania

1. jabłka kroimy w pół, usuwamy gniazda nasienne i wydrążamy część jabłka,
2. wydrążoną część owocu kroimy i podsmażamy na maśle z cukrem, wodą i cynamonem,
3. na patelnie dodajemy zmiażdżone orzechy i migdały,
4. jabłka faszerujemy powstałą masą, na każdy owoc kładziemy odrobinę masła,
5. zapiekamy jabłka przez 30 min w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszne , smaczne i zdrowe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    ciekawe przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !