Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane - wiosenne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 2 łyżeczki
majonez
szczypiorek
sałata
rzodkiewki
jajko ugotowane na twardo 10

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane - wiosenne

jajka przekrawamy na pół i wyjmujemy żóltka, które przecieramy przez tarkę o drobnych oczkach, ok 5 rzodkiewek również ucieramy, dodajemy duzą ilość cienkiego szczypiorku bardzo drobno posiekanego. Do jajek i warzyw dodajemy muszatrdę oraz majonez wg uznania, doprawiamy pieprzem i solą. Talerz wykładamy liscmi sałaty, połowki z białek napełniamy aszresz, układamy na sałacię, a następnie dekorujemy posypując szczypiorkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 21.07.2012 12:50
bardzo lubię takie jajka
izapozdro 19.06.2011 14:07
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak