Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsne roladki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebula 1
czosnek 1-2 ząbki
oliwa 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
sznycle wieprzowe 8
wędzony boczek kilka plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: mięsne roladki

Pieczarki pokroić w kosteczkę. Na 1 łyżce oliwy podsmażyć cebulę i czosnek dodać pieczarki i bułkę tartą. Smażyć ok. 5 minut. Doprawić do smaku. sznycle rozbić na każdym z nich położyć boczek i porcję pieczarek posypać bazylią. Zwinąć i usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jola1508 11.03.2012 20:57
mniam mniam
Małgorzata106 12.01.2011 22:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak