Sposób przygotowania

Ryby oczyścić. Jedno jabłko zetrzeć na tarce i odstawić, po ok pół godziny wycisnąć z niego cały sok do miseczki. Polać nim ryby i odstawić na trochę, od czasu do czasu obracać kiedy sok spłynie. Posypać ryby przyprawą do ryb solą i pieprzem do smaku skropić oliwą i piec na grillu w odpowiedniej kratce do ryb. Lub na grillu elektrycznym. Pozostałe 2 jabłka pokroić na grube plastry, skropić oliwą i upiec też na grillu, podawać jako dodatek.
Można podać z ryżem i sałatką.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Koniecznie muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie jadłam ;-(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !