Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser brzoskwiniowo-twarożkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1/2 puszki
mleko zagęszczone słodzone 1 tubka
galaretka brzoskwiniowa 1 sztuka
ser biały twarogowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Deser brzoskwiniowo-twarożkowy

1. brzoskwinie miksujemy,
2. dodajemy ser i mleczko, mieszamy na jednolitą masę,
3. galaretkę rozpuszczamy według przepisu z połową wody umieszczonej na przepisie,
4. odstawiamy do ostygnięcia,
5. galaretkę mieszamy z masą serową,
6. wkładamy do lodówki do zastygnięcia,
7. dekorujemy połówkami brzoskwiń i bitą śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 13.10.2011 20:01
mniam
eli_555 28.10.2010 23:28
pychotka
eli82 21.08.2010 14:34
proste i na pewno bardzo dobre
mehia 12.06.2010 13:37
śliczny i pewnie bardzo smaczny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak