Sposób przygotowania

Naleśniki przygotować wg. przepisu.
Szpinak zalać wrzątkiem i gotować w osolonej wodzie.
Mąkę rozetrzeć z margaryną i startym serem, dodać ja do szpinaku (odsączonego wcześniej z wody ).
Wszystko zamieszać. Farsz nakładać do naleśników i je zwijać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nie przepadam za szpinakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    może i bym się skusiła:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Rewelka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    zgadzam sie
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !