Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, opruszyć przyprawą do ryb i pozostawić w lodówce na ok.1 godzinę. Przygotować panierkę z bułki tartej i posiekanych orzechów. Rybę panierować w mące, jajku roztrzepanym i panierce orzechowej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Extra.Uwielbiam rybki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajne jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z orzechami nie jadlam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !