Sposób przygotowania

Parówki ugotować, pokroic w plasterki. Ziemniaki obrac, pokroic w półplasterki lub kostkę, zwilżyć białym winem. Dymkę i ogórki pokroić w kostkę. Parówki, ziemniaki, ogórki, cebulkę i natkę dobrze wymieszać, ewentualnie posolić i wymieszać z majonezem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawa odmiana dla parówek
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    jeszcze o takiej nie słyszałam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe zestawienie smakow jak na swego rodzaju salatke

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !