Sposób przygotowania

Żeberka układamy do naczynia żaroodpornego, dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, czosnek, polewamy oliwą, pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż cebulka się przyrumieni (od czasu do czasu mieszamy cebulę w naczyniu).
Ja podałam z gotowanymi ziemniaczkami z masełkiem i koperkiem.
Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszności!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    apetyczne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jutro też będę miała żeberka, ale na inny sposób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !