Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka czosnkowo-ziołowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule 2 sztuki
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
żeberka
oliwa 2 łyżki
czosnek w oleju z ziołami 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka czosnkowo-ziołowe

Żeberka układamy do naczynia żaroodpornego, dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, czosnek, polewamy oliwą, pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż cebulka się przyrumieni (od czasu do czasu mieszamy cebulę w naczyniu).
Ja podałam z gotowanymi ziemniaczkami z masełkiem i koperkiem.
Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 26.08.2012 19:46
wspaniałe
ilka_86 03.10.2011 13:27
smaczne danie
Agnik 03.08.2011 10:25
super
Jolanta_P-S 21.05.2011 20:13
jutro też będę miała żeberka, ale na inny sposób
Nina7 02.05.2011 13:16
apetyczne...
Nika53
Nika53 01.05.2011 19:02
Pyszności!
patusia 01.05.2011 18:49
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak