Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na porcję, myjemy, zalewamy wodą, dodajemy przyprawy, gotujemy ok 15 minut.

W tym czasie obieramy warzywa, kroimy w krążki.

Pieczarki kroimy w plastry dusimy na łyżce masła.

Warzywa oraz ryż dodajemy do gotujących się żeberek, gotujemy ok 10-15 minut, dodajemy pieczarki (razem z wodą).

Jak warzywa i ryż będą miękie zabielamy śmietanką wymieszanąz mąką. Przed podaniem dodajemy posiekany koperek. Smacznego!

P.S. Żeberka wykorzystam na obiad juro, ciekawe co mi z tego wyjdzie :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !