Sposób przygotowania

Kapustę obrać z liści i sparzyć je wrzątkiem. Na maśle zeszklić pokrojoną cebulę, dodać mięso, wysmażyć je i dodać kaszę. Doprawić Kucharkiem, łyżką nakładać farsz na liść kapusty, zawijać i zapiec w piekarniku w rondlu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    piękne, uwielbiam gołąbki ale z kaszą kuskus to przyznaję nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    na pewno pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    nie ma to jak tradycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne w smaku!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne w smaku!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super delikatne w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !