Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć i pokroić. Ugotować, doprawić do smaku i na końcu podbić mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam i często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny np.do gołąbków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny np.do gołąbków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny np.do gołąbków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny np.do gołąbków
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !