Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w kostkę, dać do rondelka ,zalać wodą i zagotować. Dodać przyprawy i ocet. Przestudzoną zalewą zalać pokrojone matjasy i przełożyć do słoika. Po kilku dniach jest gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    musi być pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały do wódeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały do wódeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały do wódeczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały do wódeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny śledzik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !