Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na gorącym tłuszczu. Kiedy się zarumieni zalewamy wodą i dodajemy kostkę pieczeniową oraz liście laurowe i ziela angielskie. Pieczarki dusimy z cebulką, dodajemy do mięsa. Paprykę kroimy w kostkę, dodajemy do mięsa. Wszystko razem dusimy, kiedy będzie miękkie dodajemy posiekany koper, doprawiamy solą i pieprzem i zatrzepujemy mąką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię taki gulasz z pieczarkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    i do tego kasza mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny. Do ziemniaków albo kaszy gryczanej idealny. Połączenie mięsa z pieczarkami bardzo mi odpowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !