Sposób przygotowania

Żeberka kroimy na mniejsze kawałki i zalewamy wodą. Dodajemy kostkę rosołową i czekamy aż się zagotują. Dodajemy pokrojone grzybki. Gotujemy ok. półtorej godziny, dodajemy majeranek, wlewamy żur. Gotujemy jeszcze kilka minut, doprawiamy. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiego jeszcze nie jadłam;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam żurek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglada
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dość oryginalnie kroisz ziemniaki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    żurek z grzybami pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    na pewno go polubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszniutki,taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam żurek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taki żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    podoba mi sie przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !