Sposób przygotowania

Matiasy moczymy około 2 godz. Cebulę kroimy w krążki podsmażamy na oleju do miękkości dodajemy rodzynki, pokrojone śliwki i przecier chwilę dusimy następnie dodajemy starte na grubych oczkach ogórki lekko pieprzymy studzimy. Układamy śledzie na przemian z zimną masą w słoiku, odstawiamy do lodówki na 24 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny pomysł
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    może to dziwne połączenie ale bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jadłam podobne, są pyszne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam śledzie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetne połączenie smaków
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki śledzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne sledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !