Sposób przygotowania

3 dag drozdzy rozpuszczamy z łyżeczką cukru, dodajemy szklankę letniego mleka, łyzkę oleju oraz łyżeczke soli. Wlewamy do 3 szklanek mąki i zagniatamy ciasto. dzielimy je na 4 częsci i z każdej robimy okragły placek - smarujemy go ketchupem. Pieczarki kroimy w plastry i cebule w kostkę i razem przesmażamy na łyzce tłuszczu (doprawiamy pieprzem i solą), a nastepnie układamy na ciescie, kładziemy plastry szynki a następnie posypujemy tartym serem. Posypujemy oregano i pieczemy 15-20 minuit w temp 190*

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    cos dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !