Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane serem feta i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
ser feta 1/2
papryka czerwona
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane serem feta i papryką

jaja przekroić na połówki, starannie wyjąć żółtko połączyć z serem feta i pokrojoną w kostkę świeżą papryką, dodać majonez, sół, pieprz do smaku. połączyć masę tak aby była jednolita.
białka wypełnić gotową masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirosława5 05.05.2011 07:43
:):):)
Emilia22 01.05.2011 11:06
pyszna przekąska
Mirosława5 01.05.2011 08:54
akurat do tej wersji dodałam jeszcze szczypiorek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak