Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Na samym początku przygotować wywar rybny- czyli do garnka wlać wodę, umieścić obrane warzywa i wypatroszone pstrągi, przyprawić. Gotować ,aż warzywa i ryby będą miękkie. Następnie z powstałego wywaru wyjąć ryby i warzywa, żelatynę rozpuścić w 1/3 szkl wrzącej wody. Dodać ją do wywaru. Wszystko wymieszać i schłodzić. Ryby pokroić na mniejsze części i ułożyć na półmisku, marchew pokroić w talarki ,paprykę- na mniejsze części, cytrynę w plasterki, sałatę poszarpać na mniejsze części. Rybę udekorować warzywami. Na sam koniec zalać lekko tężejącym wywarem rybnym. Umieścić w chłodnym miejscu. Podawać na drgui dzień.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !