Sposób przygotowania

Na małym ogniu podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę wraz z pokrojoną w paseczkimarchewką. Przyprawić Kucharkiem i pieprzem. Dodać pokrojona w kostkę piersi z kurczaka i przyprawę do kurczaka. Smażyć na małym ogniu. Na koniec dodać pokrojone oliwki czarne i zielone oraz zioła prowansalskie. Podawać np. z ryżem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super przepis,na pewno smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !