Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka z oliwkami i marchewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 sztuki
marchewka 2-3 sztuki
oliwki czarne 1 garść
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
pieprz do smaku
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku
oliwki zielone 1 garść
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka z oliwkami i marchewką

Na małym ogniu podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę wraz z pokrojoną w paseczkimarchewką. Przyprawić Kucharkiem i pieprzem. Dodać pokrojona w kostkę piersi z kurczaka i przyprawę do kurczaka. Smażyć na małym ogniu. Na koniec dodać pokrojone oliwki czarne i zielone oraz zioła prowansalskie. Podawać np. z ryżem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mimi 18.06.2013 20:54
super przepis,na pewno smaczna kolacja
Jodaj 08.10.2012 14:27
mniam :)
kate.500 25.05.2011 08:02
pychotka
kanu83 10.05.2011 13:30
super
Sylwia88 30.04.2011 21:44
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak