Sposób przygotowania

1. herbatniki rozgniatamy bardzo drobno,
2. 100 g masła rozpuszczamy podgrzewając, wlewamy do herbatników,
3. mieszamy i powstałe ciasto rozkładamy w nasmarowanych foremkach wyklejając boki i spód,
4. pieczemy w nagrzanym piekarniku do 160 stopni celcjusza przez 15 min,
5. budyń gotujemy z mlekiem cukrem i resztą masła (według przepisu na opakowaniu),
6. wiśnie mieszamy z budyniem, powstałą masą wypełniamy ciasteczka,
7. odstawiamy do zastygnięcia.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    banditka

    hmmm ciacha fajne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności poprostu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    O faaajniusko ^^ doooooooobre ^^ Piekarz :D to wie ^^ Pychotka ^^
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Świetny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !