Sposób przygotowania

1. mleczko skondensowane w puszce gotujemy 2 godz., odstawiamy do schłodzenia,
2. owoce obieramy, gruszki kroimy na ćwiartki, ananasa na plastry, po usunięciu twardego rdzenia,
3. podsmażamy je na maśle z dodatkiem cukru i soku z limonki,
4. ubić śmietanę, w trakcie dodać mleczko skondensowane,
5. masę wlać do pucharków dodać owoce

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity sposób na podanie owoców :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Deser - rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !