Sposób przygotowania

Warzywa umyj i pokrój: ogórki w plasterki, pomidora i paprykę w kwadraty, cebulę w grube pióra. Pierś z kurczaka umyj i osusz. Pokrój w kostkę a parówki i boczek w plasterki. Na patyki do szaszłyków po kolei nadziewaj składniki. Szaszłyki ułóż na blasze wyłożonej folią aluminiową nasmarowaną olejem. Posyp przyprawa. Piecz 20-30 min w 180 stop. Podawaj z dowolnym sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    czas na grillowane szaszłyki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite kąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !