Sposób przygotowania

Krem czekoladowy rozpuścić, dodać do niego likier, kakao, mleko w proszku i odrobinę chili. Do rozpuszczonej masy dodawać płatki kukurydziane i owsiane (można również np. wiórki kokosowe) aż masa będzie bardzo gęsta. Całość wyłożyć na folie aluminiową, uformować prostokąt i zamrozić. Po 30min wyjąc z zamrażalki i pokroić na batony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Oryginalny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    Jak one apetycznie wyglądają
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszności!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !