Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona w papryce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 głowa
marchewka 4 szt
sól do kiszenia
koper świeży kwiat 3 szt
czosnek 1 szt
papryka czerwona 5 (mała)

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona w papryce

Papryke myjemy od góry wyciągamy gniazdo nasienne .Kapuste szatkujemy ,dodajemy startą marchew mieszamy .Taka kapustką nadziewamy papryke wpychamy ubijamy . Nadziane kapusta papryki układamy do dużego słoika .Zalewamy wodą dajemy sol ,koper ,chrzan ,czosnek .Wygląda pięknie smakuje jeszcze lepiej .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 23.02.2013 08:09
zapowiada się smacznie
buksiak12 04.09.2010 13:20
super
buksiak12 04.09.2010 13:20
super
Dorota71 04.09.2010 09:07
to musi być pyszne
Dorota71 04.09.2010 09:07
to musi być pyszne
Emilia22 04.09.2010 08:23
mniam
Emilia22 04.09.2010 08:23
ciekawy przepis
pioge7 20.06.2010 17:35
supcio!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak