Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować, wykrawać ciasteczka. Piec przez ok. 8 minut w 160 stopniach. Po ostygnięciu dekorować wg uznania. Na zdjęciu polane lukrem i ozdobione cukierkami koloru bladoróżowego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    lubię takie ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    pyszno?ci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !