Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiszona kapusta z porami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
pory 3-4 sztuki
jabłko 1 szt
pęczek koperku 1 peczek
sol i piperz do smaku
jogurt naturalny 1 opakowanie
Kminek mielony Prymat 1 lyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: kiszona kapusta z porami

Biale czesci porow pokroimy.Oplukany koperek siekamy,jablko obieramy ze slorki i trzemy na tarce o duzych oczkach.Kiszona kapuste pokroimy.Wszystkie skladniki wlozymy do salaterki.Polewamy sosem przygotowanym z jogurtu naturalnego wymieszanego z kminkiem,sola i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 04.09.2010 13:19
super
buksiak12 04.09.2010 13:19
super
Dorota71 04.09.2010 09:06
to musi być pyszne
Dorota71 04.09.2010 09:06
to musi być pyszne
Emilia22 04.09.2010 08:22
ciekawy przepis
Emilia22 04.09.2010 08:22
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak