Sposób przygotowania

Biale czesci porow pokroimy.Oplukany koperek siekamy,jablko obieramy ze slorki i trzemy na tarce o duzych oczkach.Kiszona kapuste pokroimy.Wszystkie skladniki wlozymy do salaterki.Polewamy sosem przygotowanym z jogurtu naturalnego wymieszanego z kminkiem,sola i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !