Sposób przygotowania

Banany obrać, półtora banana pokroić w talarki i rozłożyć po równo w dwóch szklanych salaterkach, skropić lekko sokiem z cytryny. Pozostałą połówkę banana rozgnieść widelcem i wycisnąć do niego 2 kopiate łyżki bitej śmietany, dokładnie razem wymieszać.

Na patelni roztopić masło, dać słodki kokos (jeśli mamy tylko zwykły to dodać cukier)i zrumienić na złoto brązowy kolor, nałożyć część na pokrojone banany, na to rozłożyć bananową bitą śmietanę i ponownie letni kokos.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !