Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa tortowa śmietankowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1 szt
mleko 1/2 litra
masło 250 g 3/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: masa tortowa śmietankowa

Budyń gotujemy na mleku i studzimy . zimny miksujemy z masłem ,chłodzimy smarujemy biszkopt .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 17.08.2011 09:02
też taką robię
amorzenek 03.05.2011 07:55
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak