Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rózowa masa do tortu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 30% 0,5 l
galaretka truskawkowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: rózowa masa do tortu

Śmietane ubijamy ,galaretkę rozpuszczamy w szklance wody -studzimy .Tęzącą galaretke wlewamy do bitej śmietany dokładanie mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 04.05.2011 07:30
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak