Sposób przygotowania

margarynę posiekać z mąką dodać wino i szybko wyrobić , chłodzić w lodówce pół godz.Ciasto rozwałkować na grubość 3 cm wykrawać małe ciasteczka najpierw maczać w białku potem w cukrze wymieszanym z kokosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musza być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super przepis, ciekawe jak smakują ciasteczka - nigdy takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    ja też nie jadłam trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Ile tego cukru i kokosu?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !