Sposób przygotowania

Porę pokroić na kawałki. Zalać wrzącą wodą i dodać łyżeczkę cukru. Gotować na małym ogniu przez ok. 10 minut. Żółtka z jaj rozetrzeć ze śmietaną i musztardą na masę. Przyprawić. Białka z tych jaj posiekać drobniutko. Pory odcedzić pokroić drobniej i ułożyć na miseczce. Polać wcześniej przygotowanym sosem. Wymieszać i posypać posiekanym białkiem.

Komentarze

  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam takie smaczne sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !