Sposób przygotowania

Filety pokroić w kostkę. Usmażyć w przyprawie kebab gyros. Zimne przełożyć do miski a w sosie wymieszać pokrojoną kapustę. Na to położyć troszkę kapusty pekińskiej. Posypać kukurydzą, pokrojonymi ogórkami i pomidorami. Na wierzch resztę kapust, i kleksami polewać majonezem a na majonezem troszkę keczupu dać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super sałatka
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !