Sposób przygotowania

makaron z zupek rozkruszyć do miseczki i zalać wrzątkiem odstawić do napęcznienia,jajka ugotować na twardo obrać i pokroić w kostkę,paprykę i cebulę umyć obrać i pokroić także w kostkę,ser zetrzeć na tarce,pieczarki umyć i pokroić w kostkę odgotować ok.10min.odcedzić i wystudzić,szynkę pokroić w paski,kukurydzę i groszek osączyc,natkę posiekać,nadmiar wody z makaronu zlać i wszystkie składniki połączyć ze sobą dodać majonez przyprawić do smaku solą i pieprzem wymieszać i na chwilę odstawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa, nigdy takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !