Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada wiśniowo porzeczkowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wiśnie 1 kg
porzeczki 25 dag
miód 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada wiśniowo porzeczkowa

dojrzałe wiśnie wypestkować zmaleć w maszynce do mięsa a następnie przetrzeć przez sito dodać porzeczki i miód dobrze wymieszać w niewielkich liściach smażyć do zagęszczenia przełożyć do słoiczków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak