Sposób przygotowania

zelatynę namoczyć w niewielkiej ilosci wody,a gdy napecznieje rozpuscić w gorącym soku pomidorowym, wystudzić, wymieszać z przecierem wszystko doprawic do smaku sola i pierzem sokiem z cytryny i cukrem.rozlać do malutkich filiżanek napełniając je do połowy wysokosci .wstawić do lodówki by galaretka stężała. w tym czasie przygotować sos.twarożek zmiksować z chrzanem wymieszac z ubitą kremowką doprawic do smaku cukrem i solą.ostudzone galaretki wyjąć z naczynek i przełożyć na półmisek,udekorować je sosem i posypać szczypiorkiem:)))

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    orginalne:)!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !