Sposób przygotowania

1. Śmietanę i wiórki gotuj 10 min. Odstaw, po 30 min przecedź. Galaretkę rozpuść wg przepisu. Ostudzoną śmietanę ubij z cukrem. Żelatynę namocz, rozpuść, podgrzewając. Serki wymieszaj ze śmietaną. Masę połącz z żelatyna.
2. Biszkopty posmaruj dżemem, a potem 2/3 kremu kokosowego.
3. Placki ułóż jeden na drugim. Wierzch oraz boki tortu posmaruj resztą kremu lub wiórkami kokosowymi. Polej galaretką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super,zjadłabym kawałeczek,na pewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !