Sposób przygotowania

Masło roztapiamy na patelni.Na małym ogniu szklimy pokrojoną w kosteczkę cebulę,zalewamy winem i zagotowujemy.Dodajemy śmietanę i gotujemy tak długo aż sos będzie miał konsystencję kremu.Szczypiorek myjemy i suszymy,drobno siekamy i dodajemy do sosu.Doprawiamy solą i pieprzem.Filety myjemy,osuszamy,kropimy sokiem z cytryny,lekko solimy i oprószamy pieprzem.Wkładamy do sosu szczypiorkowego i pod przykryciem trzymamy na małym ogniu około 5 minut.Podajemy np. z ziemniaczkami.Pycha.Polecam.Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    polecam,pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    lubię sałatki śledziowe i ta również musi być dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    może i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    przepyszna rybka polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !