Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z selera naciowego i pomidorów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 2 szt
pomidory 2 kg
bulion drobiowy 1,5 l
czosnek 5 ząbków
oregano 1 pęczek
cebula
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z selera naciowego i pomidorów

pomidory przesmażyć z cebulą i czosnkiem,zalać bulionem i gotować do miękkośći.zmiksować i przetrzeć przez sito.zdjąć twarde włókna z selera,pokroić go w kostke,dodać do zupy.całość zagotować,doprawić solą,pieprzem,na koniec posypać oreganem posiekanym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak