Sposób przygotowania

Składniki na cisto zagnieść owinąć papierem śniadaniowym i schować na godzinę do lodówki . Formę do tartaletek wysmarować masełkiem i schłodzonym ciastem wyklejamy foremki, podziurkować widelcem i piec 15 minut w 180 st. Ciasto pozostawiamy do schłodzenia a w między czasie przygotować budyń , gorący budyń na tartaletki . Budyń obojętnie jaki damy . Na budyń układamy owoce. Galaretkę przygotować według przepisu , kiedy będzie się ścinać , nakładamy łyżką galaretkę na wierzch tartaletek i pozostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Możemy udekorować po swojemu, np kolorowymi wiórkami, lub czekoladą .
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześliczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !