Składniki:
oliwa | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 2 |
dynia | 1 kg |
bulion warzywny | 1 i 1/2 l |
sok z pomarańczy | |
skóka otarta z pomaranczy | |
sól | |
mleko | 150 ml |
tymianek | 2-3 (świeży) |
cebula | 2 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 2 |
dynia | 1 kg |
bulion warzywny | 1 i 1/2 l |
sok z pomarańczy | |
skóka otarta z pomaranczy | |
sól | |
mleko | 150 ml |
tymianek | 2-3 (świeży) |
cebula | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: